Hrvatsko građansko društvo Crne Gore

četvrtak, 14. srpnja 2011.

Članovi Upravnog odbora HGD CG

Mirko Vičević, rođen 30.06.1968. godine u Kotoru. Gimnaziju je završio u Kotoru, studira na fakultetu za Mediteranske poslovne studije u Tivtu. Aktuelni je trener VA "Cattaro" sa kojom je prošle sezone osvojio LEN Kup. Dobitnih je mnogobrojnih priznanja, odlikovanja, nagrade Grada Kotora "21. Novembar", a u SFRJ je biran za najboljeg sportistu Crne Gore i Kotora. Kao vaterpolista ponikao je u VK "Primorac", a igrao je za hrvatske, talijanske i španske klubove. Prvi je kapiten vaterpolo reprezentacije samostalne Crne Gore. Zaslužni je sportista Crne Gore, osvajač je brojnih medalja na prvenstvima i kupu SFRJ, a sa reprezentacijom na balkanskim, mediteranskim, univerzitetskim, europskim i svjetskim prvenstvima, i Olimpijadama. Aktivni je član HGD CG -. Podružnice Kotor. Govori talijanski i engleski jezik. Oženjen, otac dvoje djece.

Danijela Vulović, rođena 13.04.1979. godine u Kotoru. Završila je Gimnaziju i Fakultet za Pomorstvo, odjek pomorski menadžment u Kotoru. Završila je nižu muzičku školu. Direktor je pomorske agencije "Adriamar consulting and shipping" Kotor. Aktivna članica HGD CG - Podružnica Kotor i administrator web site-a. Član je Gradske muzike Kotor. Govori engleski i italijanski jezik. Udata, majka dvoje djece. 

Ljerka Sindik, rođena 28.08.1966. godine u Kotoru. Gimnaziju je završila u Kotoru, a Filološki fakultet - odsjek za engleski jezik i književnost u Sarajevu. Članica Bokeljske mornarice -. podružnice Tivat, NKD "Napredak" Donja Lastva (od osnutka), HNV (od osnutka), Aktivna članica HGD CG i predsjednica Podružnice Tivat.

Dijana Milošević, rođena 30.08.1961. godine u Kotoru. Gimnaziju je završila u Kotoru, a Prirodno matematički fakultet u Beogradu. Zaposlena kao profesor matematike u osnovnoj školi "Savo Ilić" u Dobroti i vrši funkciju pomoćnika ravnatelja. Bavi se dramskim spisateljstvom. Aktivna je članica HGD CG - Podružnice Kotor. Govori engleski jezik. Majka je troje djece. 

Poly Gjurgjević, rođen 06.04.1953. godine u Rijeci. Završio je pomorsku školu i dugo godina plovio kao zapovjednik. Završio je nižu muzičku školu u Rijeci, i aktivno se bavi muzikom. Akrtivno se bavi sportom i instruktor je tenisa. Vlasnik je firme "Maremonti" Kotor, koja se bavi uslugama transfera, ren-a-car, i dr. Aktivan je član HGD CG - Podružnice Kotor i zadužen je za rad mandolinskog orkestra. Govori engleski i talijanski jezik. Oženjen, otac troje djece.

Andrea Marić, rođena 03.06.1986. godine u Kotoru. Završila je Gimnaziju u Kotoru i Fakultet za poslovni menadžment u Baru. Završila je nižu muzičku školu u Tivtu, i član je Glazbeno - prosvjetnog društva Tivat. Aktivna je članica HGD CG - Podružnice Tivat. Govori engleski jezik.

Tripo Schubert, rođen 27.01.1940. godine u Kotoru. Završio je klasičnu gimnaziju u Kotoru, a Tehnološko - metalurški fakultet u Beogradu. Radio je na svim rukovodećim mjestima u hemijskoj industriji "Rivijera", a na funkciji generalnog direktora bio je 10. godina.  Dobitnik je ordena rada sa zlatnim vijencem, i ordena "Red hrvatskog pletera" kojeg mu je dodijelio predjednik RH, Ivo Josipović. U mirovini je od 2000. godine. Jedan je od osnivača HGD CG i prvi njegov predsjednik, a zatim i tajnik. Govori francuski jezik. Oženjen, otac dvije ćerke.

Nema komentara:

Objavi komentar