Hrvatsko građansko društvo Crne Gore

nedjelja, 4. rujna 2011.

Veleposlanik Austrije u posjeti Društvu

Veleposlanik Austije u Crnoj Gori, Martin Pammer, posjetio je 4. rujna Hrvatsko gradjansko društvo Crne Gore. Njega su u prostorijama Društva u Kotoru primili predsjednik Mirko Vičević, tajnik Danijela Vulović i član UO Tripo Schubert. Povod ovog posjeta je interesovanje Veleposlanika Pammera za rad našeg Drušva, a posebno za bogatu nakladnu djelatnost. 
Vičević i Schubert upoznali su Veleposlanika sa realiziranim projektima u proteklom desetljeću, i informirali ga o budućim planovima i projektima Društva. Takođe se govorilo i o mogućnostima prezentiranja bogate bokeljske kulture u Austiji, kao i austrijske u Crnoj Gori.
Zahvaljujući na srdačnom prijemu, Veleposlanik Pammer je čestitao na  postignutim rezultatima  i izrazio nadu da će tako biti i u budućnosti. Veleposlanik Pamer je takođe čestitao G-dinu Schubertu na nedavnom odlikovanju koje mu je dodijelio predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.
Predsjednik Vičević poklonio je Veleposlaniku Pammeru nekoliko najznačalnijih publikacija iz bogate nakladne djelatnosti Društva.
 

Nema komentara:

Objavi komentar